HTML doboz

HTML

A Reconcept

A Reconcept a magyar piacon egyedülállóan a válságba jutott és működési nehézségekkel küzdő, de megmenthető vállalkozások összetett pénzügyi problémáira nyújt hosszú távú megoldást.

RECONCEPT.HU

Reconcept Blog

Blog vállalati pénzügyekről és vállalkozással kapcsolatos gazdasági témákról, fókuszban a sikeres vállalkozás és az ehhez szükséges pénzügyi és üzleti struktúrák kialakítása, eredményes működtetése. Vélemények, tények, hírek, elemzések és ötletek, amelyek segítenek eligazodni az üzleti világban.

Kapcsolat

A bloggal kapcsolatosan felmerülő kérdéseivel, kéréseivel kapcsolatosan, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségünkön: blog <k u k a c> reconcept.hu

Taxative blog

jalsovszky_uj_arany.png

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Házszabály

Olvasóink szabad vélemény-nyilvánítási jogát tiszteletben tartva, fenntartjuk a jogot a bejegyzéseinkre érkező hozzászólások moderálására, amennyiben azok:

  1. egyéneket, társadalmi csoportokat, kisebbségeket sértő vagy bántó, diszkriminatív, túlzóan obszcén, vulgáris kifejezéseket tartalmazó,
  2. jogellenes vagy jogsértő bejegyzések;
  3. a hozzászólások és hozzászólók szándékos megzavarására irányulnak; 
  4. szándékosan félrevezető jellegűek;
  5. tisztán politikai tartalmúak;
  6. a témához nem kapcsolódó, öncélú, szervezkedésre buzdító megnyilvánulások;
  7. sértik mások szerzői, szellemi alkotáshoz fűződő jogait;
  8. reklámnak és spamnek, illetve egyéb, rendeltetésellenes felhasználói magatartásnak minősülnek.

Moderálás

Bejegyzésre érkező hozzászólások moderálására a Reconcept Kft. a jogot fenntartja. A hozzászólás a beérkezéstől számított maximum 24 órán belül megjelenik. A hozzászólások, nem feltétlenül tükrözik a Reconcept Kft. véleményét, azok tartalmáért a társaság nem tehető felelőssé.

Jogi közlemény

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések tájékoztató jellegűek és nincsenek tekintettel az olvasók egyéni igényeire és adójogi helyzetére. A közölt adatok teljességéért, pontosságáért valamint aktualitásáért a Reconcept Kft. nem vállal felelősséget. A közzétett információk nem minősülnek továbbá tanácsadásnak (úgymint adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak), és ezáltal nem helyettesítik a társaságunk szakértőivel folytatott személyes megbeszélést. A jelen honlapon feltüntetett linkeken keresztül elérhető weboldalakon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a Reconcept Kft. nem vállal felelősséget.

 

A mi blogunk az Öné is!

2013.09.04. 11:00

Mára megkérdőjelezhetetlenné vált a szakmai blogok kiemelkedő fontossága. Az egykor online naplónak indult, hihetetlenül interaktív műfaj keretei közt mostanság olyan konstruktív és aktív professzionális eszmecseréket, néha vitákat láthatunk, mintha komoly konferenciákon vennénk részt vagy ágazati folyóiratok levelezési rovatát olvasnánk. A bulvárblogoktól élesen elváló szakmai tartalom új formájával ráadásul új közönséget is képes elérni, ezáltal bő, segítő információt képes nyújtani az érdeklődőknek.

 

 

 

Éppen ezért egy fejlődni, bővülni szándékozó, szakértői tanácsadással foglalkozó társaság számára kiváló lehetőséget jelen a „szakmai blog” mint műfaj.

A Reconcept Kft. immár 4 éve foglalkozik vállalati pénzügyi és reorganizációs tanácsadással. Új kezdeményezésünk legfontosabb célja, hogy a vállalati pénzügyek és finanszírozási témák iránt „kénytelen-kelletlen” érdeklődést mutató menedzserek, új irányokat kereső üzletemberek, és „egyszeri” érdeklődők számára hasznos ötleteket, gyakorlati szempontokat mutassunk be. Bármilyen célon is dolgozzon egy szakmai közösség – üzleti eredmények növelése, expanzió vagy a társaság megmentése -, igyekszünk inspirációt, gyakorlati ötleteket és persze reményt nyújtani számukra.

Szeretnénk elmondani a véleményünket a jelenlegi gazdasági, törvényi környezetről is, és javaslatokat tenni a változásokra is. E célt szolgálja például az első bejegyzésünk, amely azt a kérdést veti fel, hogy a lakossági szegmenshez hasonlóan a túlságosan eladósodott vállalatok helyzetének kezelésére is szükség van-e állami beavatkozásra?

Pénzügyi blogot indítunk ugyan, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak a közgazdaságtant behatóan ismerő, a szakmai zsargont napi rutinként használó szakemberek értik majd meg posztjainkat. Sőt! Igyekszünk a cégüket ismerő, működtető vállalkozók, vezetők számára világos, érthető módon megvilágítani mondandónkat, mert szeretnénk, ha az célt érne és javíthatnánk a hazai vállalati pénzügyi kultúra nem mindig szívderítő állapotán.

Utóbbi szándékunk azt is jelenti, hogy az olvasói hozzászólásokat nem csupán örömmel fogadjuk, hanem izgatottan várjuk is, hiszen az interakció – akár az Ön közreműködésével – a téma szakmai műhelyévé emelheti kezdeményezésünket. Szívélyesen invitáljuk tehát, hogy olvassa el első bejegyzéseinket és ossza meg tapasztalatait, építő kritikáját, támogató véleményét velünk!

 

Pilhál Zsolt

Ügyvezető partner, Reconcept Befektetési és Tanácsadó Kft.

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás pénzügy vállalat finanszírozás restrukturálás reorganizáció

A bejegyzés trackback címe:

https://reconcept.blog.hu/api/trackback/id/tr925493304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása